неделя, 30 октомври 2016 г.

Реалния свят на часовници

Тъй като ние бързо се доближава до натоварения празничен сезон за пазаруване, исках да отделите няколко минути и да говорят за нас, и още толкова, за да говоря с вас за това кои сме, къде отиваме и какво означава за вас.

Да започнем от макар и с малко за които ние не сме, така че можете да пазарувате с нас уверено.

Наскоро няколко интернет страници, които се промъкват продажба на часовници на невероятни цени. Някои от тях са отишли ​​толкова далеч, че да копира нашия форум и да гледате избор, и дори да използвате нашия Мирамар, Флорида пощенски адрес като свой собствен.

Те просто не са свързани с нас. Изобщо. Светът на часовници е екип от около 100 души винаги работят, за да ви намерят големи часовници, за да добавите към вашата колекция, или дори да има само един начин да се знае колко е часът, без да извади телефона си.

Ние наистина вярваме традиционната часовникът все още принадлежи на света на модата. Разбира се, технологията е дошъл заедно, което прави практически аспекти на носенето на часовника малко по-малко необходимо. Сега можете просто поглед към телефона си или дори да използват Apple "Watch" или друго свързано смарт устройство.

Но ние просто мисля традиционните часовници са по-хладни. Ние като инженеринг, ние искал теглото, и ние харесва начина, по който изглежда и се чувства. Става въпрос за стил и индивидуалност и това усещане ще получите, когато облече че завършек на вашето облекло, погледнете в огледалото и да каже: "По дяволите, аз изглежда добре." Плюс ние вярваме, че има добър часовник носи със себе си истинския смисъл на собственост, за разлика от просто като още един начин да се каже време или проверявате електронната си поща. Дали това е вашето първо часовника или си 50-, че това е част от вашата колекция, част от вашия гардероб, част от вас.

Така че това е как подхождаме всеки ден тук. Ние поставяме големи часовници на страхотни цени в нашия сайт, така че ние може да ви даде точно това, което търсите.
https://thetime.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар