неделя, 13 ноември 2016 г.

TAG Heuer Connected Smartwatch

Както бе споменато в оригиналното въведение статия за TAG Heuer е свързана, това е всичко, но неизбежна за швейцарските марки, за да влязат в gadgety света на smartwatches. Вярно е, че Heuer на TAG Свързана е направил добра работа за да прилича на механични часовници, които дойдоха преди него, и титана го даде някои усещане за лукс, най-малко още толкова от стомана. Какво правите, когато искате да се, че лукс изглежда? Защо, да отидеш за злато, разбира се. В този случай, 18k розово злато.

Да, точно така - ако най-скъпият Android Wear часовника към днешна дата (по $ 1.500 за титан версия) не е лукс достатъчно за вашия Instagram фуражи, скоро ще бъде в състояние да получите на TAG Heuer Connected в розово злато. Сега, в правилния контекст, аз съм всичко за розово злато, много повече, отколкото аз ще бъда за доброто старо жълто злато. От гледна точка на по-SmartWatch, все пак? Това е нова концепция и един, който със сигурност е въпрос на вкус. Просто не съм сигурен дали това вкус съвпада с моята ...

След това отново, че е така, защото се намирам в странна място. Като притурка и часовник човек, ми харесва идеята зад smartwatches, дори и да не разполагате с калъф твърд употреба за тях в износване ден за ден. Като нещо, което би било вторично устройство (носен за специфични части на деня), или дори второ устройство носи на мръсно китката, виждам ги като дом, особено когато те са само на няколко стотин долара. Когато влязат в света на четири цифрени часовници? За мен, това става по-трудно се продават.

След това отново, аз съм много много не целевата аудитория за TAG близо $ 10.000 Heuer Connected Rose Gold. Не, това е различна порода на часовника купувач, едно, че аз съм се познае, е бране на това специално изпълнение Android Wear за името на циферблата и качеството на изработка, които носи със себе си. Интересното е, че информацията около този часовник се посочва, че носи същото двугодишен търговията в гаранция, че версията на титан прави. Ако си спомняте, че позволява на купувача да се сложи още $ 1.500 надолу в края на две години, за да търгувате на TAG Heuer Connected модел в за механична версия. Нито дума за това дали или не Rose Gold купувачи ще плащат еднакви или повече, или какъв материал техния механичен часовник ще включва. Харесва ми идеята на търговията-в, и това е интересно да се види съвсем риска си с новата технология като тази.
https://thetime.bg/chasovnitsi-marki/chasovnitsi-tag-heuer.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар