сряда, 3 август 2016 г.

Tissot Smart-Touch

Това е дългосрочен спекулират, и наскоро потвърди, че първият голям SmartWatch от Swatch Group ще бъде освободен от група марка Tissot. Преди няколко седмици, председател Swatch Group, Ник Хайек, спомена, че SmartWatch Tissot ще бъдат пуснати в Baselworld 2016 г. и сега тук е: на Tissot Smart-Touch. Въз основа на напускащия Tissot T-Touch слънчева, на Smart-Touch е изключително логичен и модерен еволюция на семейството на T-Touch на технологии, вдъхновени от швейцарски часовници, която започна живота в края на 1990.
Това не е време да отиде в пълно обсъждане на историята на събирането на T-Touch, но мога да кажа, че го прави много смисъл за подписване Tissot е електронен часовник до сега предлагат "свързания функционалност." Какво е най-интересното е, че Tissot ще се продава на Smart-Touch в почти същата цена като Expert Solar на T-Touch, който дебютира през 2014 г. Можете да прочетете пълния преглед aBlogtoWatch на Expert Solar на T-Touch тук, където аз вярвам, аз споменах, че в днешния ден и възраст събирането на T-Touch изглежда почти "искам" SmartWatch функционалност.
Какво T-Touch Expert Solar добавената към семейството на T-Touch - в допълнение към актуализиран дизайн и по-бързо движение - беше поколение слънчева енергия. Както можете да видите, голяма част от лицето е съставен от застрашеното фотоволтаична клетка, която използва за околната светлина за захранване на кварцов механизъм, мотори, които работят на ръцете, както и на LCD екрана, което прави голяма част от дъното на лицето. Tissot сега се присъединява към малък ранг на часовници предварително направени само нагоре на японски часовници, като например Casio и Citizen, които съчетават светлина за производство на енергия с Bluetooth свързаност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар