петък, 26 август 2016 г.

Tissot Squelette Часовник

Като марка, Tissot наистина изглежда да е на доста сълза като на края. Те са имали доста забележителни нови издания през последните няколко месеца, а сега ние сме все дума за нещо като втора вълна. Повечето от тях изглежда като разумни допълнения към гамата, но има едно по-специално, че хвана вниманието ни: на Tissot Chemin Des Tourelles Squelette.
Както можете да доста лесно се каже от снимките тук, това е един скелет часовник (и това е, което squelette превежда от френски - скелет). Аз съм бил прекарва повече време в търсене на и мисли за скелет часовници в последната година или така, и аз дойдох до заключението, че те са особено трудно да се направи. Има някои марки, които имат абсолютно заковани върху горния край на лукс спектър; когато започнете да слиза по-близо до царството на "достъпни" часовници, нещата стават хит-и-г-ца.


Най-големия проблем, който е изправен пред скелет часовник е четливост. Тъй като няма избор, много внимание се обръща на движението, и това, което е показано. Това често може да приеме формата на skeletonized мостове и плочи, което позволява повече от механично бита-N-Bobs да се показва на разстояние. Това често има отрицателен ефект, тъй като дисплеят става толкова зает, че става трудно да се действително, вие знаете, колко е часът.

С Tissot Chemin Des Tourelles Squelette, тя изглежда като един вид компромис е пристигнал в. Можете да видите части от колелото на баланса и движеща сила, и част от влака предавка, която управлява слушалката е на показ. Tissot е направил нещо, макар, че аз не съм забелязал в този pricepoint - те си тръгна с доста големи парчета метал (ги наричаме мостове, плочи, или това, което имате), които закриват някои от по-интересните части на движение (да се чете: те не се движат много), намаляване на някои от най-визуална елементарно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар