събота, 3 септември 2016 г.

Часовници Tissot - Seastar

За 2014 г. Tissot тихо пусна нова версия на своята гама Seastar часовник за гмуркане, наречен Seastar 1000 Powermatic 80, който включва някои подобрения и функции, които го правят забележителни водолаз за пари правят. Ние очакваме, че тези нови функции бавно ще замени съществуващите модели поколение Seastar, но в действителност може да има плюсове и минуси на двата нови и стари модели Seastar.
На 42 mm широк в стомана, новият Seastar 1000 Powermatic 80 е чудесно удобен среден водолаз. Ние казваме, средно голям, защото е трудно да се намери мъжки гмуркане часовници под 40 mm широк и много гмуркане часовници са 44 милиметра широки и над. Освен това, при 42 mm широк я носи по-малък, отколкото някои други 42 mm широк спорт часовници, защото на сравнително тесни зъбчета. Накрая, с дебелина само 12,4 мм, има хубав тънък профил на китката.
Ако сложите 2013 и 2014 Seastar 1000 часовника един до друг, че ще отнеме една минута, за да видите разликите между двете. Има много хора, все пак. Нека да започнем с панела. За 2014 г. Tissot се даде Seastar керамична вложка панел, който ще дойде в синьо, черно и кестеняво червено. Последното, разбира се, дава часовника черен и червен тон, подобен на много модерен Tudor Heritage Черно залив. керамични рамката, вложки са доста приятни, всъщност. Вместо просто да си плосък пръстен, те наклон малко където ринга отговаря на циферблата и маркерите са всъщност нарязани на ринга, вместо да бъдат отпечатани върху него.

Този нов дизайн панел означава също така, че "назъбени" хватката върху външната страна на ринга е малко по-забележима за новия модел, в сравнение с по-старите модели. Над циферблата е AR покритие сапфирен кристал и има и някои малки промени върху циферблата. Разбира се, общият вид и усещане на циферблата Seastar е същото, но новият модел се отличава с обновен външен вид. Това започва с нови приложни час маркери, които са метални и след това попълва с Lume, заедно с нова дата прозорец, който е обособено образувание срещу смесване в с индикатора за 3:00 часа. Рамо до рамо, може да се види на визуалните разлики много повече.

Часовници Tissot - с отстъпка до -50% от онлай магазин thetime.bg
https://thetime.bg/chasovnitsi-marki/chasovnitsi-tissot.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар